OVER ONS

Een begrip in de wereld van de afbouw

ONZE WIEG

Opgericht in 1999 met een sterke groeicurve naar een solide partner in de afbouw. Vanaf de eerste dagen volop in het werk, direct uit de garage en kantoor aan huis. De uitbreiding van personeel en bedrijfspand liet niet lang op zich wachten. Nu, bijna 18 jaar later, zijn we trots op de resultaten en het pand wat we begin dit jaar hebben betrokken. Met een vaste club mensen op kantoor en specialistische monteurs onderweg kunnen we elke uitdaging aan.

ONS TEAM

Ieder met zijn eigen kennis en unieke eigenschappen, dat maakt een team onoverwinnelijk. Samen sterk en specialisten op de plek waar het nodig is. Eigen inbreng en goed overleg om naar het beoogde resultaat te komen, alles waar de klant om vraagt en net iets meer. Dat is ONS team!

 

BEDRIJFSFILOSOFIE

Ieder project is een samenvoeging van partners, zowel onze mensen, de onder-aannemers en de klant vormen een tijdelijke eenheid om een klus te klaren. Zo staan wij in het leven en werken we aan een opdracht, samen naar een doel waarbij iedereen tevreden is. Samen groeien en verder komen is dan ook geen loze kreet bij VDA, onze lijst met referenties en samenwerkingen is lang en groeit dagelijks.

CALCULATOR

Waar de opdracht of het project begint, de calculatie. Zonder de juiste materialen en prijzen komt er niks van de grond.

 

SPECIALIST

In alle vormen en soorten, de specialisten vormen de klus op de werkvloer. Van Plafond & Wand monteur tot timmerman en schilder, ieder zijn eigen specialiteit.

 

 

PROJECTLEIDER

Ieder project heeft begeleiding nodig, soms met een simpele instructie maar bij de grotere projecten met dagelijkse monitoring van de werkzaamheden.